Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
Два види м’ясного фаршу, свіжі томати та запашний базилік не залишать байдужими навіть найвибагливіших мандрівних гурманів. Виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 6-7 хвилин
Склад: локшина яєчна, свинина, яловичина, помідори, томатна паста, базилік, цибуля, сіль, чорний перець
Вага: cуха страва – 90 г; готова страва — 270 г
Харчова цінність: білки 17.7 г, жири 10.1 г, вуглеводи 55.6 г
Енергетична цінність: 385 Ккал
Термін придатності: 12 місяців
Властивостi:
Вага: | 0.1 kg
|
Розміри: | 16 × 3 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|