|
Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300-350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин
Склад: м’ясо (яловичина), картопля, капуста, буряк, морква, цибуля, часник, томатна паста, кріп сушений, петрушка сушена, перець чорний, сіль
Харчова цінність: білки 11.5 г, жири 7,2 г, вуглеводи 54,5 г
Енергетична цінність порції: 315 Ккал
Вага: сухої страви – 45 г; готової – 300 – 350 г
Термін придатності: 12 місяців
Властивостi:
Вага: | 0.05 kg
|
Розміри: | 16 × 2 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|