|
Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
Гороховий суп багатий на рослинні білки, тому точно додасть сил й енергії у поході чи подорожі. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300-350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7-8 хвилин
Склад: горох, картопля, м’ясо (яловичина), томатна паста, морква, цибуля, часник, лавровий лист, кріп, петрушка, сіль, перець чорний
Харчова цінність: білки 16,7 г, жири 11,2 г, вуглеводи 49,5
Енергетична цінність порції: 325 Ккал
Вага: сушеної страви – 45 г; готової – 300 – 350 г
Термін придатності: 12 місяців
Властивостi:
Вага: | 0.05 kg
|
Розміри: | 16 × 3 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|