Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8-10 хвилин
Склад: рис білий, м’ясо (яловичина), морква, цибуля, болгарський перець, томати, чорний перець, паприка, сіль
Вага: сухої страви – 90 г; готової страви — 280 г
Харчова цінність: білки 26,3 г, жири 17,5 г, вуглеводи 51,2 г
Енергетична цінність: 430 Ккал
Термін придатності: 12 місяців
Властивостi:
Вага: | 0.1 kg
|
Розміри: | 16 × 3 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|