Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
Сочевиця (англійською lentil) – рослина родини бобових. В харчуванні використовується її насіння, яке характеризується високим вмістом білка. Сочевиця є однією з перших окультурених рослин. Під час археологічних розкопок на Близькому Сході було знайдене її насіння віком до 8000 років. Є найбільш популярною в Туреччині й в країнах Близького Сходу.
Турецький суп Мерджімек має консистенцію крем-супу. У страві відчуваються легкі м’ятні нотки, а для довершення смаку ми додали кілька дольок лимону. Якщо ви шукали для себе нових смаків – мерджімек саме те, що вам потрібно.
Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300–350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин
Склад: сочевиця червона, цибуля, паприка, м’ята, лимон, томатна паста, сіль, картопляні пластівці.
Харчова цінність: білки 18.08 г, жири 1.6 г, вуглеводи 47.0 г
Енергетична цінність порції: 296 Ккал
Вага: сухої страви – 55 г; готової – 340 г
Термін придатності: 12 місяців
Властивостi:
Вага: | 0.065 kg
|
Розміри: | 16 × 2 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|