|
Отримайте консультацiю спецiалiста +380 68 405 64 50
В Індії карі прийнято називати усі страви, що готуються й вживаються з рисом. Будь-яка страва може називатись карі незалежно від того, чи використовується в ній приправа, чи ні. В європейському ж розумінні, все навпаки – карі називають страви, приготовані з додаванням відповідної приправи (суміші різних східних спецій) до соусу з яким їх готують.
Приправа карі зазвичай складається із суміші таких спецій і прянощів як зіра, гірчиця, кардамон, червоний чи зелений перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник. Проте, фактично в кожної індійської сім’ї є свій рецепт карі. Колір приправи також може різнитись, залежно від складових, які вживаються. Наприклад, зелений карі робиться із використанням зеленого перцю, а у жовтий, який ми використали для приготування «Карі з рисом та куркою», додають куркуму.
Для приготування «Карі з куркою та рисом» використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8-10 хвилин
Склад: карі (куркума мелена, коріандр мелений, сіль, пажитник мелений, перець червоний мелений, імбир мелений, кориця мелена), рис круглозернистий, м’ясо (курка), перець солодкий (болгарський), сіль.
Вага: сухої страви – 90 г; готової страви — 280 г
Харчова цінність: білки 16.4 г, жири 5.3 г, вуглеводи 67.3 г
Енергетична цінність: 397 Ккал
Термін придатності: 12 місяці
Властивостi:
Вага: | 0.1 kg
|
Розміри: | 16 × 3 × 17 cm |
| |
Вивчайте цiни конкурентiв, працює система накопичувальних знижок. Телефонуйте.
|